Presentationsteknik 2.0

Kurskod AK403

Presentationsteknik 2.0

Den här utvecklingsresan gör dig mycket tryggare och säkrare i din roll som presentatör. Fokus ligger på att lyfta dig utifrån där du befinner, de situationer du verkar i till en högre nivå som kännetecknas av medvetenhet, tillit till dig själv och framgång. En nivå som gör att du med insikter och verktyg kan nå din publik med trovärdighet och känsla samt hantera utmaningar med ett självsäkert lugn.

Pris
12900 kr (exklusive moms)
Längd
2 dagar
Alternativa betalsätt
Kompetenskort gäller på denna kurs

Många kurser kan även betalas med vårt kompetenskort alternativt utbildningsvouchers eller motsvarande credits från någon av våra teknikpartners. 

Läs mer om kompetenskort.
Läs mer om vouchers.

Ort och datum
10 sep
Stockholm, Live Online
5 dec
Live Online

Boka utbildning

Presentationsteknik 2.0 är en modern praktisk och metod-rik utbildning där vi tränar på den senaste forskningen och studier inom kommunikation i kombination med den mångåriga erfarenhet som retoriken erbjuder. Vi som håller denna utbildning har alla lång erfarenhet, vi verkar som föreläsare i stora och små sammanhang och vi brinner för det vi gör, att med kommunikation som verktyg få människor att växa och utvecklas. 

Under utbildningen tränar vi exempelvis på att hantera nervositet, disponera och visualisera presentationer, framföra budskap med storytelling, hantera tillstånd och anpassa kommunikationen efter både individ och grupp. Du kommer självklart att få träna på att framföra presentationer som, om du vill, spelas in så du kan se de efteråt. När utbildningen är klar har du dessutom en plan för hur du kan utvecklas till ytterligare högre nivåer.

Materialet är på svenska och läromedlet består av ett digitalt material, övningar, dokumenterade resultat av övningarna, metoder, stöddokument och länkar till filmer relaterade till ämnet samt litteraturtips.


Målgrupp och förkunskaper

Utbildningen vänder sig till alla som vill utveckla sin presentationsteknik. Du behöver inte några förkunskaper. Det är värdefullt om du har en presentation som du känner att du vill träna på under kursen. Då får den per automatik en koppling till din verklighet. Vill du använda din dator som ett visuellt stöd för din presentation så rekommenderar vi att du tar med dig den.

Detaljerad information


 • Vad säger forskning och studier om framgångsrik kommunikation?
 • Hur du hanterar din nervositet
 • Hur du skapar en struktur som en guide för trygghet och framgång
 • Hur du inleder en presentation på ett effektfullt sätt
 • Hur du kan hantera tillstånd för att påverka önskat resultat
 • Hur du skapar delaktighet
 • Hur du hanterar frågor och avvikelser under presentationen
 • Hur du framför budskap med hjälp av storytelling
 • Hur du kan anpassa din kommunikation till andra
 • Hur du kan förstärka din kommunikation med hjälp av din kropp och röst
 • Hur du kan avsluta och göra eftertryck
 • Den värdefulla reflektionen efter din presentation

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post