Personlig effektivitet

Kurskod AK409

Personlig effektivitet

För att bli effektivare behöver du inte springa snabbare – men däremot smartare! Vi upplever ofta hur våra arbetsuppgifter hopar sig och när vi kommer hem kan det kännas som om vi inte hunnit med det vi tänkt från början. När trycket blir för stort börjar vi fatta felaktiga beslut eller inga beslut alls. Kommunikationen blir knapphändig och konflikterna blir ett faktum. Att hantera sig själv och sin tid på ett professionellt och effektivt sätt kan vara avgörande för att lyckas i sitt arbete.

Pris
13950 kr (exklusive moms)
Längd
2 dagar
Alternativa betalsätt
Kompetenskort gäller på denna kurs

Många kurser kan även betalas med vårt kompetenskort alternativt utbildningsvouchers eller motsvarande credits från någon av våra teknikpartners. 

Läs mer om kompetenskort.
Läs mer om vouchers.

Ort och datum
4 sep
Stockholm, Live Online
9 okt
Live Online
2 dec
Stockholm, Live Online

Boka utbildning

Det finns mycket att göra för att öka effektiviteten dels på ett organisatoriskt plan och dels på det personliga. Att leda och arbeta för mer effektivitet och mindre stress ökar inte bara trivseln utan kan också minska sjukskrivningarna vilket är en viktig effekt i sig.

När du är klar med utbildningen har du fått en ökad självinsikt om vem du är och hur du kan hantera din tid på ett mer effektivt sätt med tydliga personliga mål och en handlingsplan som utgår ifrån dina behov.

Utbildningsmaterialet är på svenska och består av ett digitalt material, övningar, dokumenterade resultat av övningarna, samt länkar till filmer och litteratur relaterade till ämnet. Kursledaren arbetar även som konsult och delar med sig av sin långa praktiska erfarenhet.


Målgrupp och förkunskaper

Utbildningen vänder sig till dig som vill skapa ett effektivare arbetssätt och må bättre på jobbet. Utbildningen ställer inga krav på förkunskaper.

Detaljerad innehåll


 • Vad är stress?
 • Skillnad på press och stress
 • Skapa en större medvetenhet om ditt förhållande till tid?
 • Att göra rätt saker eller saker rätt?
 • Konsten att fatta rätt beslut
 • Nulägesanalysen som gör det lättare att prioritera
 • Kartlägga och analysera den nuvarande situationen
 • Vad lägger jag min tid på?
 • Vilka är mina tidstjuvar och hur kan jag hantera dom?
 • Hur hanterar jag störningar och avbrott i vardagen?
 • Målhantering
 • Från nuläge till önskat läge
 • Min handlingsplan

Lär dig mer


Vad innebär ett kommunikativt ledarskap?

Vad innebär ett kommunikativt ledarskap?

Vad är en kommunikativ ledare? Bland annat så skapar kommunikativa ledare strukturer som underlättar arbetet, de coachar och ger medarbetare eget ansvar.

Det hälsostrategiska ledarskapet

Det hälsostrategiska ledarskapet

Hälsostrategiska ledare och verksamheter som jobbar aktivt med företagshälsovård är de som vinner i längden. Varför? I den här artikeln får du svaret!

3 oslagbara verktyg för att öka motivationen på jobbet

3 oslagbara verktyg för att öka motivationen på jobbet

Motivation på arbetsplatsen är ett måste för att må bra, arbeta effektivt och känna lycka på jobbet. Här ger Niklas Laudon dig tre oslagbara verktyg!

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post