Copilot for Microsoft 365 - Foundation for System Administrators

Kurskod MMS-4006

Copilot for Microsoft 365 - Foundation for System Administrators

Denna endagskurs introducerar kärnkoncepten för Microsoft 365 Copilot ur ditt perspektiv som systemadministratör inför arbetet med att möjliggöra effektiv och säker användning i organisationen.

Pris
11950 kr (exklusive moms)
Kursform
På plats eller LiveClass

Leveransformer kan variera beroende på ort och datum.

På plats innebär att kursen hålls i klassrum. Läs mer här.
LiveClass innebär att kursen hålls som en lärarledd interaktiv onlineutbildning. Läs mer här.

Längd
1 dag
Startgaranti
Finns, se datum

Startgaranti innebär att kursen startar oavsett antal deltagare.

Ort och datum
23 apr
Live Online
16 sep
Stockholm, Live Online
2 dec
Live Online

Boka utbildning

Kursens huvudsakliga fokus ligger på de säkerhets- och efterlevnadsfunktioner som administratörer måste konfigurera i sin Microsoft 365-tenant för att skydda företagets organisationsdata innan man implementerar Copilot för Microsoft 365.

Kursen består av lärarens föreläsningar och demonstrationer i en Microsoft 365- och Windows-baserad miljö. Du kan via en trial-licens i Microsoft 365 pröva vissa av de handgrepp som kursledaren förevisar. Copilot for Microsoft 365 förutsätter i sig en skarp miljö populerad av riktiga användare, dokument och andra informationsstrukturer, och därför kommer du inte kunna göra alla handgrepp i en trial-miljö.


Målgrupp och förkunskaper

Kursen är framtagen för IT-proffs i en Microsoft-baserad miljö som skall implementera Copilot i sin organisation och vill börja med att få en bättre förståelse för vad som erbjuds och de olika komponenterna som finns i Copilot-sviten.

För att hänga med i kursens tempo och tillgodogöra dig dess innehåll förutsätts du besitta krundläggande kunskaper i support och underhåll av Microsofts plattformar, såsom Windows, Microsoft 365 och Azure.

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra kurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Nästa steg

För dig som skall implementera en lyckad Copilot-utrullning finns det mycket att tänka på för att nyttja den fulla kraften i verktyget utan negativa överraskningar:

Planering, utrullning och management for IT-tekniker och 365-administratörer

Är du redo? Är din tenant redo? Är Copilot redo? Är användarna redo? Hur är det med filrättigheter och compliance? Gör dig rustad och redo med vår tredagarskurs som tar dig genom hela processen att preppa en 365-implementation inför en lyckad Copilot-utrullning:

Copilot for Microsoft 365 - Planning, Deployment and Management for IT Professionals

Detaljerad information


Kursmaterialet är på engelska, med detta innehåll:

Manage identity and access

Master identity and access management in Microsoft Entra ID, securing users, groups, and external identities, implementing authentication and authorization controls, and managing application access and security.

Secure networking

Master the intricacies of securing Azure networks, encompassing virtual networks, encryption, firewall setup, private access, and DDoS protection, with this comprehensive training.

Secure compute, storage, and databases

Master the art of securing Azure compute resources, storage, and databases, including advanced security measures, encryption, access control, and database protection.

Manage security operations

Master the art of managing security operations in Azure, from governance and policy creation to infrastructure security, key management, security posture, threat protection, and advanced security monitoring and automation.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post