Inspiration

Oavsett om du är intresserad av att fördjupa dig inom affärskompetens, användarutbildning, IT-infrastruktur eller systemutveckling så hoppas vi att du ska kunna hitta inspiration till ditt lärande här.

Vi har samlat det senaste inom kompetensutveckling och produktnyheter presenterat i artiklar, videos och webinar. Det är de främsta ämnesexperterna för respektive område som står bakom innehållet.

Här ger vi er som verksamhet, ledare, team och medarbetare möjligheter att rusta er för framtiden med nya insikter och verktyg förmedlade på olika sätt.

Den digitala arbetsplatsen förändrar hur vi samarbetar och delar information. Låt oss hjälpa dig och din organisation att arbeta effektivt med kontorsprogrammen och hitta smarta sätt att samarbeta och kommunicera.

Läs om de senaste nyheterna, inspireras och få tips och råd inom teknikområden som Microsoft, Cisco, och VMware.

Senaste artiklarna


Microsoft Teams - Samla möten i en kanal

Microsoft Teams - Samla möten i en kanal

Vår expert inom Microsoft Teams Joachim Clasberg visar hur ni samlar era möten i en kanal för att enkelt komma åt till exempel filer, deltagarrapporter och anteckningar.

Tio tips för effektivt samarbete i Teams och Outlook

Tio tips för effektivt samarbete i Teams och Outlook

Effektivisera ditt arbete i Microsoft Teams och Outlook. Här får du tio smarta tips!

Vad menas med agil metodik och agila metoder?

Vad menas med agil metodik och agila metoder?

Vad menas med agil metodik och agila metoder? Och vad är skillnaden mellan på begreppen metodik och metod? I den här artikeln ger Niklas Laudon dig svaren.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post