Inspiration

Oavsett om du är intresserad av att fördjupa dig inom affärskompetens, användarutbildning, IT-infrastruktur eller systemutveckling så hoppas vi att du ska kunna hitta inspiration till ditt lärande här.

Vi har samlat det senaste inom kompetensutveckling och produktnyheter presenterat i artiklar, videos och webinar. Det är de främsta ämnesexperterna för respektive område som står bakom innehållet.

Här ger vi er som verksamhet, ledare, team och medarbetare möjligheter att rusta er för framtiden med nya insikter och verktyg förmedlade på olika sätt.

Den digitala arbetsplatsen förändrar hur vi samarbetar och delar information. Låt oss hjälpa dig och din organisation att arbeta effektivt med kontorsprogrammen och hitta smarta sätt att samarbeta och kommunicera.

Läs om de senaste nyheterna, inspireras och få tips och råd inom teknikområden som Microsoft, Cisco, och VMware.

Senaste artiklarna


Kortkommandon i Teams

Kortkommandon i Teams

Minska klickande genom att använda kortkommandon när du arbetar i Microsoft Teams. 

Nyheter inom SQL Server och Azure SQL

Nyheter inom SQL Server och Azure SQL

Ämnesexperten Tibor Karaszi skriver om nyheter inom SQL Server och Azure SQL. I artikeln berörs säkerhet, SQL-språket, index, prestanda och hög tillgänglighet

Intressenthantering med agila värderingar

Intressenthantering med agila värderingar

Lär dig hantera kommunikationen vid en förändring. Här får du konkreta tips på hur du kan gå tillväga med agila värderingar som grund.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post