Inspiration

Oavsett om du är intresserad av att fördjupa dig inom affärskompetens, användarutbildning, IT-infrastruktur eller systemutveckling så hoppas vi att du ska kunna hitta inspiration till ditt lärande här.

Vi har samlat det senaste inom kompetensutveckling och produktnyheter presenterat i artiklar, videos och webinar. Det är de främsta ämnesexperterna för respektive område som står bakom innehållet.

Här ger vi er som verksamhet, ledare, team och medarbetare möjligheter att rusta er för framtiden med nya insikter och verktyg förmedlade på olika sätt.

Den digitala arbetsplatsen förändrar hur vi samarbetar och delar information. Låt oss hjälpa dig och din organisation att arbeta effektivt med kontorsprogrammen och hitta smarta sätt att samarbeta och kommunicera.

Läs om de senaste nyheterna, inspireras och få tips och råd inom teknikområden som Microsoft, Cisco, och VMware.

Senaste artiklarna


Stäng av automatisk hämtning av e-post

Stäng av automatisk hämtning av e-post

Vår ämnesexpert Joachim visar hur du gör dig redo för semestern genom att stänga av den automatiska hämtningen av e-post i din telefon.

Autosvar i Teams och Outlook

Autosvar i Teams och Outlook

Sitter du med de där sista förberedelserna inför semestern? Låt vår ämnesexpert Joachim visa hur du snabbt och enkelt ställer in autosvar i Teams och Outlook!

Lean Portföljhantering

Lean Portföljhantering

Vad vet du om Lean portföljhantering (Lean Portfolio Management)? Varför det är viktigare och viktigare för hela organisationen att vara agil, inklusive ledningen?

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post