Inspiration

Oavsett om du är intresserad av att fördjupa dig inom affärskompetens, användarutbildning, IT-infrastruktur eller systemutveckling så hoppas vi att du ska kunna hitta inspiration till ditt lärande här.

Vi har samlat det senaste inom kompetensutveckling och produktnyheter presenterat i artiklar, videos och webinar. Det är de främsta ämnesexperterna för respektive område som står bakom innehållet.

Här ger vi er som verksamhet, ledare, team och medarbetare möjligheter att rusta er för framtiden med nya insikter och verktyg förmedlade på olika sätt.

Den digitala arbetsplatsen förändrar hur vi samarbetar och delar information. Låt oss hjälpa dig och din organisation att arbeta effektivt med kontorsprogrammen och hitta smarta sätt att samarbeta och kommunicera.

Läs om de senaste nyheterna, inspireras och få tips och råd inom teknikområden som Microsoft, Cisco, och VMware.

Senaste nytt


Maximera företagets potential med affärsnära HR!

Maximera företagets potential med affärsnära HR!

HR-arbetet blir viktigare och viktigare bland annat för att vi lever i en tid då förändringens vind blåser snabbare och hårdare än tidigare.

Team och teamutveckling för det nya arbetslivet

Team och teamutveckling för det nya arbetslivet

Det sker just nu stora förändringar i sättet att se på organisering och ledarskap. Det pågår en rörelse ifrån traditionella hierarkiska strukturer till att i stället gå mot flexibla, snabbfotade...

Windows 11

Windows 11

Windows 11 erbjuder ett rejält uppdaterat gränssnitt och en lika rejäl makeover av funktionaliteten under skalet, inte minst ur ett säkerhets-perspektiv.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post