Projekt och agila arbetssätt

Den kultur vi odlar genom våra förhållningssätt och beteenden, våra val av arbetssätt och sättet vi arbetar på speglar de effekter vi får ut av våra investeringar. Värden som direkt påverkas är exempelvis vår förmåga att svara på förändringar med innovativa lösningar, vårt välmående och vår överlevnadsförmåga. Hur ska vi då tänka och arbeta för att få ut maximala värden? Finns det ett svar på det? Nej det finns många. Vissa arbetar mer traditionellt, andra mer agilt eller kombinerar dessa och arbetar tragilt.


Alla är olika, olikheter är bra och tillsammans blir vi starkare, det är en bra utgångspunkt för att lyckas skapa värden i form av snabba effekter och långsiktig hållbarhet. Med erfarenhet av att stötta tusentals människor från olika länder och verksamheter med många olika utmaningar samlar vi här insikter och verktyg i syfte av att rusta dig och din verksamhet för framtiden.

Vad vet du om Lean portföljhantering (Lean Portfolio Management)? Varför det är viktigare och viktigare för hela organisationen att vara agil, inklusive ledningen?

Motivation på arbetsplatsen är ett måste. Efter att ha jobbat med det de senaste 20 åren är det, för mig, tydligare än någonsin. Motivationen gör att vi får ut den energi och kraft vi behöver för att må bra, känna lycka och arbeta effektivt.

Vad vet du om agila värdeströmmar? Se vårt populära webinar med Ola Gedenryd och Jörgen Karlsson.

Vad är Business Agility? Business Agility är ett samlingsord för en hel verksamhet som har förmågan att snabbt kunna ställa om och agera på nya möjligheter och förändringar på ett sätt som skapar snabba effekter och långsiktig hållbarhet.

UX (User eXperience) eller på svenska “användarupplevelse” har de senaste åren blivit ett allt mer prioriterat område vid utveckling av tjänster och produkter. Det finns en växande insikt att en väl utformad UX är en viktig framgångsfaktor.

Det senaste och kanske mest framgångsrika försöket att kombinera simplicitet och effektivitet inom projektmetodik stavas Modern Agile. I fokus står kunden, konsumenten, medarbetarna och resultaten, och vore inte det tillräckligt så går det smidigt att integrera i redan befintlig projektmetodik.

Relaterade kurser


Projektledning med agila metoder

Längd 2 dagar
Kurskod AK121
Pris 13950 kr

Leading SAFe® 5.1

Längd 4 halvdagar
Kurskod AK150
Pris 19450 kr

Projektledning i IT-projekt

Längd 3 dagar
Kurskod AK103
Pris 20450 kr

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post