IT-infrastruktur och utveckling

Läs om de senaste nyheterna, inspireras och få tips och råd inom teknikområden som Microsoft, Cisco och VMware.

Ämnesexperten Jesper Nilsson ger dig en överblick av hur nyheterna i Windows Server 2022 påverkar dig och hur du snabbt kommer igång med den nya produkten!

Genom att köra dina Windows-datorer anslutna till endast Intune kan du göra livet enklare för dina användare i verksamheten men också underlätta för de som hanterar plattformen under hela enhetens livscykel.

Med start 14:e januari så kommer Microsoft Defender for Endpoint Plan 1 (P1) att automatiskt inkluderas i Microsoft 365 E3/A3 licenser.

Ämnesexperten Tibor Karaszi skriver om nyheter inom SQL Server och Azure SQL. I artikeln berörs säkerhet, SQL-språket, index, prestanda och hög tillgänglighet

Vad hände? Vad var det som kraschade? Vad hände innan? Tillförlitlighetsövervakaren, mer känd under sitt engelska namn Reliability Monitor, fungerar som en dagbok över vad som hänt på din dator flera månader tillbaka.

Att se till att anställda och partners får tillgång till rätt saker är en viktig uppgift för alla företag. Det påverkar produktiviteten direkt.

Här är en snabbguide där vi tipsar om nya kurser istället för de som försvunnit. Om du saknar gamla kurser som ICND1, ICND2, CCNABC, CCNAX, WIFUND, ROUTE, SWITCH, TSHOOT, WIDESGN, WIDEPLOY eller WITSHOOT, så kan du hitta deras nya ersättare här.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post