IT-infrastruktur och utveckling

Läs om de senaste nyheterna, inspireras och få tips och råd inom teknikområden som Microsoft, Cisco och VMware.

Att flytta sin IT-miljö till molnet kan ge fördelar som kostnadseffektivitet, skalbarhet, högre innovationstakt, mobilitet och hög tillgänglighet.

Cisco tillhandahåller lösningar inom nätverk och datorkommunikation, och har under de senaste 20 åren varit den naturliga referenspunkten inom nätverksteknik för medelstora och stora organisationer.  

Med Microsoft 365 har du en helhetslösning för personliga arbetsytor och digitalt samarbete, inklusive e-post, delade dokument- och arbetsytor, team-arbete och videomöten.

Att med optimerad skalbarhet ta kontroll av de otaliga installationer av IT-system i allmänhet, och användarnas arbetsmiljöer i synnerhet, har under många år hört till de viktigaste utmaningarna för den som ansvarar för en IT-miljö.

Med PowerShell har du tillgång till en kraftfull plattformsgenerisk verktygslåda att styra och automatisera din IT-infrastruktur och dess tjänster.

Möjligheterna att lagra och dela dokument, chatta och ha digitala möten gör att du blir mindre beroende av att vara på en viss plats vid en viss tid.

SQL Server är ett av de mest populära och använda databassystemen i världen, och har snabbt tagit marknadsandelar de senaste åren.

Oavsett om du är en erfaren utvecklare eller i början av karriären, och du kan vässa dina kunskaper inom områden som C#, webbutveckling och JavaScript här.

Windows 10 är Microsofts operativsystem för bland annat PC-baserade arbetsstationer, och den idag dominerade mjukvaruplattformen för professionell arbetsmiljö.

De allra flesta företagsnätverk baseras idag på en Microsoft-baserad mjukvaruinfrastruktur med lösningar som Azure, Windows Server, Active Directory och PowerShell i botten.

VMware tillhandahåller ett brett spektrum av virtualiseringslösningar, varav de mest namnkunniga teknikerna kretsar runt virtualisering av operativsystem.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post