IT-infrastruktur och utveckling

Läs om de senaste nyheterna, inspireras och få tips och råd inom teknikområden som Microsoft, Cisco och VMware.

Att flytta sin IT-miljö till molnet kan ge fördelar som kostnadseffektivitet, skalbarhet, högre innovationstakt, mobilitet och hög tillgänglighet.

Cisco tillhandahåller lösningar inom nätverk och datorkommunikation, och har under de senaste 20 åren varit den naturliga referenspunkten inom nätverksteknik för medelstora och stora organisationer.  

Med Microsoft 365 har du en helhetslösning för personliga arbetsytor och digitalt samarbete, inklusive e-post, delade dokument- och arbetsytor, team-arbete och videomöten.

Med PowerShell har du tillgång till en kraftfull plattformsgenerisk verktygslåda att styra och automatisera din IT-infrastruktur och dess tjänster.

Möjligheterna att lagra och dela dokument, chatta och ha digitala möten gör att du blir mindre beroende av att vara på en viss plats vid en viss tid.

SQL Server är ett av de mest populära och använda databassystemen i världen, och har snabbt tagit marknadsandelar de senaste åren.

Oavsett om du är en erfaren utvecklare eller i början av karriären, och du kan vässa dina kunskaper inom områden som C#, webbutveckling och JavaScript här.

De allra flesta företagsnätverk baseras idag på en Microsoft-baserad mjukvaruinfrastruktur med lösningar som Azure, Windows Server, Active Directory och PowerShell i botten.

System Management och Windows som klientplattform är inom modern infrastruktur två tätt sammanflätade ämnen, där Windows 11 och Intune är de moderna huvudnumren.

VMware tillhandahåller ett brett spektrum av virtualiseringslösningar, varav de mest namnkunniga teknikerna kretsar runt virtualisering av operativsystem.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post