kompetenskartlaggning_color (1).jpg

Kompetenskartläggning

Kompetenskartläggning innebär att vi hjälper er med att ta reda på framtida behov av kompetenser utifrån mål, strategi och utmaning. Vi mäter skillnaden mellan befintliga och önskade kompetensnivåer. Utifrån det resultatet skapar vi tillsammans en plan för utveckling. Kartläggningen kan göras ur både lång- och kortsiktiga tidsperspektiv och för ett stort eller litet antal medarbetare t.ex. en hel verksamhet eller en specifik grupp.

Vårt arbetssätt

Vi börjar kompetenskartläggningen med att identifiera vilka framtida kompetenser som behövs. Sedan prioriterar vi kompetenserna för att klargöra vilka som är kritiska för att komma till önskat läge och vilka som adderar andra typer av värden. Det ger oss en bra förståelse för att lägga fokus där det behövs som mest.

Efter det bestäms vilka kompetensnivåer era medarbetare behöver för att nå önskat läge. Med det som grund mäter vi nuvarande kompetensnivå, analyserar gapet och presenterar resultatet. Slutligen tar vi fram en plan för hur organisationen ska säkerställa att de har rätt kompetens för morgondagen.

Kompetensutveckling

Kompetensutveckling

Dags att höja kompetensen bland personalen? Tillsammans med er definierar vi mål, behov och tar fram en plan för genomförandet för er kompetensutveckling.

Effektmätning

Effektmätning

Att utvärdera och mäta kompetensutveckling är helt avgörande för framgångsrik kompetensförsörjning. Låt oss hjälpa er att mäta kompetensen hos er personal.

Kompetensförsörjning

Kompetensförsörjning

Kompetensförsörjning för önskat beteende och oslagbar effekt. Med vår modell Power Learning hjälper vi er med er kompetensutveckling.

Nyfiken på kompetensförsörjning?

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kompetensförsörjning, hur vi har hjälpt andra organisationer med liknande utmaningar eller om du vill höra mer om våra andra tjänster.

Stephen Morris

Affärsutvecklingschef

08-562 557 50

stephen.morris@cornerstone.se

Gör vi skillnad? Några av våra kunder berättar:

Trygga ledare hos Bredband2

Vi genomförde en kompetenskartläggning av nuvarande kompetensnivå och utifrån den prioriterades rätt kompetensinsatser till rätt personer.

Läs mer om hur vi hjälpte Bredband2
Trygga ledare hos Bredband2

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post