Efficient Azure Management with Microsoft Automation Tools - With Aleksandar Nikolic

Kurskod TSS-202

Efficient Azure Management with Microsoft Automation Tools - With Aleksandar Nikolic

Häng med Aleksandar Nikolić på en djupgående utforskning av Microsofts verktyg för att automatisera hanteringen av din Azure-molninfrastruktur. 

Pris
4850 kr (exklusive moms)
Längd
En halvdag, från kl 9
Ort och datum
17 jun
Live Online

Boka utbildning

Kursen ingår i vår Skillup Series. Genom inspirerande och lärorika föreläsningar och demos kommer du att få en omfattande förståelse för de olika automationsalternativen som finns tillgängliga i Azure. 

Vi kommer att titta närmare på olika verktyg och undersöka deras användningsfall samt fördelar och nackdelar. Vi diskuterar Azure PowerShell, CLI, Automation, Logic Apps, Functions och ARM-mallar (i Bicep- och JSON-format), vilket ger insikter i automatisering av resursskapande, applikationsdistribution och infrastrukturhantering.

Kursen är en halvdag lång och består i kursledarens föreläsningar och demonstrationer. 

 


Målgrupp och förkunskaper

Kursen är framtagen för systemadministratörer i en infrastruktur baserad i huvudsak på Microsoft-teknologier, där gängse tekniker som Azure IaaS och PowerShell är centrala.

Oavsett om du är ny inom automatisering eller är en erfaren användare, häng med Aleksandar för att lära dig hur du väljer rätt verktyg för hantering av din Azure-infrastruktur.

Om kursledaren, Aleksandar Nikolić

Aleksandar Nikolić är en Microsoft Most Valuable Professional (MVP) för Cloud and Datacenter Management samt även Microsoft Azure Han är en av grundarna av PowerShellMagazine.com och community manager för PowerShell.com. Han är Microsoft Azure Advisor och har levererat en PowerShell-utbildning till Microsoft-anställda på Microsofts huvudkontor i Redmond, USA.

Med cirka 20 år som systemadministratör har Aleksandar erfarenhet av att presentera och tala för Microsoft-kunder, och är även skicklig på att beskriva komplexa hanterings- och automationsuppgifter.

Han levererar även PowerShell- och Azure-utbildningar runt om i världen och är en frekvent talare vid olika IT-konferenser (Microsoft Ignite, Microsoft TechDays, PowerShell Conference Europe, MMS, NIC, IT/Dev Connections, ExpertsLive Europe och USA...).

Upplev Cornerstone Skillup Series

Vi har samlat några av de främsta experterna och tagit fram ett antal
halvdagsutbildningar inom relevanta och aktuella ämnen. Serien är anpassad för dig
som ofta har en fullbokad kalender men vill fortsätta att utvecklas. Utbildningarna
levereras digitalt.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post