Cisco Security - Implementing Edge Network Security Solutions

Kurskod SENSS

Utgående

Denna kurs utgår ur sortimentet den 31 mars 2020, på grund av Ciscos uppdaterade certifierings- och kursprogram. Läs mer om Ciscos nya certifieringsprogram.

Cisco Security - Implementing Edge Network Security Solutions

Denna kurs är utformad för att förbereda säkerhetsingenjörer med kunskap och praktisk erfarenhet för att konfigurera Cisco perimeter edge-säkerhetslösningar med Cisco-switchar, Cisco-routrar och Cisco Adaptive Security Appliance (ASA)-brandväggar. 

Pris
36950 kr (exklusive moms)
Längd
5 dagar
Alternativa betalsätt
Voucher och kompetenskort gäller på denna kurs

Många kurser kan även betalas med vårt kompetenskort alternativt utbildningsvouchers eller motsvarande credits från någon av våra teknikpartners. 

Läs mer om kompetenskort.
Läs mer om vouchers.

Ort och datum
Hålls på begäran

Kursen hålls på begäran

Kontakta oss för mer information.

Telefon: 08-562 557 50 
E-post: info@cornerstone.se

Målet med kursen är att ge deltagarna grundläggande kunskaper och möjligheter att implementera och hantera säkerhet med Cisco ASA-brandväggar, Cisco Routers med brandväggsfunktionen och Cisco Switches. Studenten får praktisk erfarenhet av att konfigurera olika perimetersäkerhetslösningar för att minska externa hot och säkra nätverkszoner. I slutet av kursen kommer eleverna att kunna minska risken för sina IT-infrastrukturer och applikationer med hjälp av Cisco-switchar, Cisco ASA och Router-säkerhetstillämpningar samt ge detaljerd support för dessa produkter.


Målgrupp och förkunskaper

Kursen riktar sig till nätverkstekniker och säkerhetsingenjörer som skall konfigurera Cisco perimeter edge-säkerhetslösningar med Cisco-switchar, Cisco-routrar och Cisco Adaptive Security Appliance (ASA)-brandväggar. 

Som deltagare förutsätts du besitta kunskaper inom Cisco-baserad nätverkssäkerhet på en nivå som minst motsvarar CCNA Security.

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra teknikkurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Detaljerad information


Kursmaterialet är på engelska, med detta innehåll:

  • Course Introduction
  • Cisco Secure Design Principles
  • Deploying Cisco Network Infrastructure Protection Solutions
  • Deploying NAT on Cisco IOS and Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) Firewalls
  • Deploying Threat Controls on Cisco ASA Firewalls
  • Deploying Threat Controls on Cisco IOS Software

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post