DevOps Leader

Kurskod AK6612

DevOps Leader

Att implementera DevOps kräver mer än bra driv, goda intentioner och konkreta DevOps-kunskaper. Den här kursen är en unik och praktisk upplevelse för dig som vill ha en transformerande ledarskapsstrategi och driva DevOps-resan inom din organisation. 

Pris
18450 kr (exklusive moms)
Längd
2 dagar
Ort och datum
8 aug
Live Online
31 okt
Live Online
19 dec
Live Online
20 feb
Live Online

Boka utbildning

Att leda människor genom ett DevOps-lyft kräver nya färdigheter, verktyg, innovativt tänkande och transformerande ledarskap. Ledare högt, lågt och tvärs över en organisation måste anpassa sig och samarbeta för att bryta ner silos och utveckla verksamheten.

Kursen belyser den mänskliga dynamiken i en kulturell förändring av detta slag och lämnar deltagarna rustade med metoder, verktyg och praxis för att engagera människor över hela DevOps-spektrumet genom att använda verkliga scenarier och fallstudier.

Upptäck fler kurser inom DevOps 


Målgrupp och förkunskaper

Kursen är utformad för dig som arbetar i en formell eller informell ledarroll i en miljö där DevOps tillämpas eller skall implementeras.

För att tillgodogöra dig kursens innehåll och hänga med i dess tempo förutsätts du besitta en förståelse och kunskap om vanlig DevOps-terminologi och begrepp samt relaterad arbetslivserfarenhet.

För detta rekommenderar vi vår kurs DevOps Foundation.

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra kurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Lärdomar, mål och certifiering

Efter avslutad kurs kommer deltagarna att ha påtagliga takeaways att dra nytta av när de är tillbaka på kontoret, som att förstå Value Stream Mapping. Kursen har utvecklats genom att utnyttja viktiga DevOps-ledarskapskällor för att extrahera verkliga bästa praxis i ledande DevOps-initiativ och har utformats för att lära ut de viktigaste skillnaderna och framväxande metoderna för DevOps sätt att arbeta genom ledarskap i en snabb och agil DevOps-miljö.

Denna kurs förbereder dig för att framgångsrikt slutföra DevOps Leader-certifieringen från DevOps Institute.

Detaljerad information


Kursmaterialet är på engelska, med detta innehåll:

  • DevOps and Transformational Leadership
  • Unlearning Behaviors
  • Becoming a DevOps Organization
  • Measure to Learn
  • Measure to Improve
  • Target Operating Models and Organizational Design
  • Articulating and Socializing Vision
  • Maintaining Energy and Momentum

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post