ITIL® 4 Foundation On Demand

Kurskod AK6401-ELT

ITIL® 4 Foundation On Demand

Denna e-learning fokuserar på att hjälpa dig greppa nyckelkoncepten i ITIL 4-ramverket, och är baserad på AXELOS ITIL® 4 Foundation-certifiering. 

Pris
12950 kr (exklusive moms)

Köp

Kursen ger kunskaper i ITIL med dess terminologi, struktur och grundläggande koncept och är utformad för att du skall kunna skriva certifieringstestet direkt efter genomgången e-kurs. 

Kursen vänder sig till IT-personal som är engagerade i leveransen av affärsdrivna IT-tjänster och behöver en bra förståelse för "best practice"-processer inom IT Service Management. 

Format

Kursen är en e-learningversion av PeopleCerts officiella kursmaterial, kallat OTM. I köpet ingår tillgång till e-learningen i plattformen Canvas under sex månader, samt den officiella e-boken för ITIL 4 Foundation och en certifieringsvoucher.

Om du istället föredrar att lära dig ämnet på en traditionell kurs, rekommenderar vi vår lärarledda kurs ITIL 4 Foundation som kan levereras i klassrum eller virtuellt.


Målgrupp och förutsättningar

Kursen vänder sig till ledare och IT-personal som är engagerade i leveransen av affärsdrivna IT-tjänster och behöver en bra förståelse för "best practice"-processer inom IT Service Management. Den är utformad för att ge möjligheten att certifiera sig på ITIL Service Management Foundation-nivå.

Du behöver en dator eller surfplatta med en uppdaterad webbrowser och stabil internetuppkoppling.

E-learningen är på engelska.

Certifiering

En certifieringsvoucher ingår i kursavgiften. Vi rekommenderar att du planerar in din inläsningstid i kalendern innan du bokar testet. Det angivna priset består av kursen plus 4000:- för det obligatoriska certifieringstestet.

Köp

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post