Microsoft 365 - Identity and Services

Kurskod MMS-100T00

Microsoft 365 - Identity and Services

På fem dagar lär du dig grunderna i att hantera tjänster och identiteter i en Microsoft 365-baserad infrastruktur, inklusive Office 365-hantering, tenants, tjänster och identiteter.

Pris
37950 kr (exklusive moms)
Kursform
På plats

Leveransformer kan variera beroende på ort och datum.

På plats innebär att kursen hålls i klassrum. Läs mer här.
LiveClass innebär att kursen hålls som en lärarledd interaktiv onlineutbildning. Läs mer här.

Längd
5 dagar
Alternativa betalsätt
Voucher och kompetenskort gäller på denna kurs

Många kurser kan även betalas med vårt kompetenskort alternativt utbildningsvouchers eller motsvarande credits från någon av våra teknikpartners. 

Läs mer om kompetenskort.
Läs mer om vouchers.

Ort och datum
Expandera för att se kurstillfällen
16 aug
Live Online
6 sep
Flex
11 okt
Live Online
29 nov
Live Online

Boka utbildning

Vi börjar med att hantera Office 365 Management, inklusive nyckelkomponenter, utrullning och konfiguration inklusive Office 365 ProPlus, och bygger vidare med Tenants, Service Management och Identity Management.

Du lär dig hantera Microsoft 365-tenants och tillhörande tjänster, inklusive planering, utformning och handhavande av en organisations Microsoft 365-tenant. Kursen behandlar även identitetshantering i Microsoft 365, vilket inkluderar User Security Groups och licenser för molnidentiteter. Vi går också igenom synkronisering och federation av identiteter samt planering och implementation av detta och angränsande tekniker såsom applikationer.

Flex: En kursdag i veckan

Denna kurs kan du välja att gå antingen sammanhängande som vanligt under en och samma vecka, eller uppdelat en dag i veckan, det vi kallar Flex. Kursen går då typiskt samma veckodag varje vecka och totalt samma mängd kursdagar. Du känner igen ett Flex-tillfälle bland kursdatumen genom att det står ”Flex” där det annars stått Live Online eller ett ortsnamn, och det datum som anges är som vanligt kursens startdatum.


Målgrupp och förkunskaper

Kursen riktar sig till dig som arbetar som identitetshantering och tjänster inom Office 365, eller som skall skriva certifieringen Microsoft 365 Identity and Services (MS-100).

För att delta i kursen behöver du grundläggande kunskaper i den tekniska aspekten på Office 365, samt grundläggande kunskaper i Windows- och AD-baserade nätverk.

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra teknikkurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Certifiering

Denna kurs är optimerad för att förbereda för certifieringstestet MS-100. Vill du få matnyttiga och handgripliga kunskaper inom tjänster och konfiguration i Office 365, rekommenderar vi även någon av dessa kurser:

Detaljerad information


Kursmaterialet är på engelska, med detta innehåll:

  • Designing Your Microsoft 365 Tenant
  • Configuring Your Microsoft 365 Tenant
  • Managing Your Microsoft 365 Tenant
  • Office 365 Overview
  • Configuring Office 365
  • Managing Office 365 ProPlus Deployments
  • Planning and Implementing Identity Synchronization
  • Implementing Application and External Access

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post