Microsoft Intune and Copilot for Security - Enhancing Endpoint Security

Kurskod MMD-4011

Microsoft Intune and Copilot for Security - Enhancing Endpoint Security

Microsoft Intune i kombination med Copilot for Security erbjuder en kraftfull lösning för att hantera och säkra den Windows-baserade användarmiljön din organisation. Denna kurs ger dig utbildning i hur du utnyttjar Microsoft Intune och Copilot for Security för att optimera säkerheten hos dina endpoints.

Pris
10950 kr (exklusive moms)
Kursform
På plats eller LiveClass

Leveransformer kan variera beroende på ort och datum.

På plats innebär att kursen hålls i klassrum. Läs mer här.
LiveClass innebär att kursen hålls som en lärarledd interaktiv onlineutbildning. Läs mer här.

Längd
1 dag
Ort och datum
21 okt
Live Online
10 jan
Live Online

Boka utbildning

Copilot for Security kan integreras med dina Microsoft Intune-data, vilket underlättar lättillgängliga insikter om säkerhetsläget. Detta inkluderar information om dina enheter, appar, efterlevnads- och konfigurationsprinciper. Dessutom kan Copilot for Security hjälpa till med exempelvis incidentsvar och hotjakt. Denna kombination kan hjälpa dig att snabbt få information och fatta beslut som påverkar säkerhet och risker i hela organisationen.


Målgrupp och förkunskaper

Kursen är framtagen för IT-personal med ansvar för organisationens endpoints och dess säkerhet, som skall utnyttja kombinationen av Intune och Copilot for Security till att effektivisera säkerhetsarbetet.

För att hänga med i kursens tempo och tillgodogöra dig dess innehåll förutsätts du behärska administration av Windows-baserade endpoints och ha erfarenhet av management-verktyget Intune. Det är även en fördel att ha erfarenhet av att prompta med något Copilot-verktyg.

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra kurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post