Windows 10 in the Enterprise

Kurskod T2266

Windows 10 in the Enterprise

På två dagar får du heltäckande kunskaper om hur du hanterar Windows 10 i en professionell företagsmiljö. Under workshop-former får du labba med de mest avgörande funktionerna i Windows 10 för att på bästa sätt dra nytta av den senaste tekniken och därmed också framtidssäkra din organisations klientplattform.

Pris
20950 kr (exklusive moms)
Kursform
På plats eller LiveClass

Leveransformer kan variera beroende på ort och datum.

På plats innebär att kursen hålls i klassrum. Läs mer här.
LiveClass innebär att kursen hålls som en lärarledd interaktiv onlineutbildning. Läs mer här.

Längd
2 dagar
Alternativa betalsätt
Kompetenskort gäller på denna kurs

Många kurser kan även betalas med vårt kompetenskort alternativt utbildningsvouchers eller motsvarande credits från någon av våra teknikpartners. 

Läs mer om kompetenskort.
Läs mer om vouchers.

Ort och datum
Expandera för att se kurstillfällen
8 okt
Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Umeå
17 dec
Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Umeå

Boka utbildning

Kursen inkluderar allt från moderna säkerhetsfunktioner, molnkopplingar med Windows Azure AD, komplexiteten med flera webbläsare till hantering med MDM-verktyg, servicing av Windows 10 och hur du skapar en optimal användarupplevelse på den nya Windows 10-plattformen. Du får även reda på mängder med tips & tricks om hur du på bästa sätt drar nytt av de senaste funktionerna i Windows 10.

Kursen uppdateras kontinuerligt och är framtagen av Andreas Stenhall på Coligo, en av Sveriges främsta inom området Windows- och enhetshantering.


Målgrupp och förkunskaper

Kursen riktar sig till IT-tekniker som ska förbereda sig för, installera, hantera, administrera och felsöka Windows 10. Som deltagare förväntas du besitta grundläggande kunskaper i Windows och erfarenhet av att arbeta med hantering, utrullning, drift eller support av Windows-klienter. Kännedom om Active Directory och Windows Server. 

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra teknikkurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Lärdomar och mål

Kursen lär dig inte bara vad som är nytt i Windows 10 utan även hela konceptet för den nya flexibla och dynamiska IT-värld vi lever i. Kursen behandlar moderna funktioner och förbättringar i Windows 10 med fokus på installation, användar-gränssnitt, säkerhet, molnkopplingar, hantering, konfiguration, felsökning, prestanda och produktivitet.

Detaljerad information


  • Så förbereder du dig för Windows 10
  • Kompatibilitet, installation, uppgradering
  • Användargränssnittet, användardata och moderna appar
  • Säkerhet
  • Kopplingar till molnet
  • Hantering och konfiguration
  • Felsökning och prestanda
  • Produktivitet och verksamhetsnytta
  • Tips och tricks
  • Deltagarnas frågor

Vi har alltid har 0-day support för nya semi-annual channel-releaser och denna workshop är därmed alltid baserad på den senaste Windows 10-releasen baserad på semi-annual channel (tidigare Current Branch).

Läromedlet består av ett enklare material i form av åhörarkopior och ett labbhäfte.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post