Copilot in Windows for IT Professionals

Kurskod TSS-274

Copilot in Windows for IT Professionals

På denna kurs kommer vi att utforska alla aspekter av Copilot in Windows, från grundläggande konfiguration till hur du skyddar dina data och samtidigt kan dra nytta av dess kraft.

Pris
4850 kr (exklusive moms)
Längd
En halvdag, från kl 13
Ort och datum
17 okt
Live Online

Boka utbildning

Vi kommer att dela med oss av våra bästa exempel på hur du kan använda Copilot in Windows för att arbeta smartare och effektivare, vilket sparar värdefull tid. Låt dig inspireras och ta din produktivitet till nästa nivå och utforska Copilot in Windows.

Kursen ingår i vår Skillup Series och består av kursledarens föreläsningar och demonstrationer i en Microsoft 365- och Windows-baserad miljö. Demonstrationerna är lättöverskådliga och det kommer att finnas möjligheter att ställa frågor. 


Målgrupp och förkunskaper

Kursen är utformad för IT-proffs som hanterar moderna Windows-baserade desktops och skall tillhandahålla Copilot in Windows till sina användare.

För att hänga med i kursens tempo och tillgodogöra dig dess innehåll förutsätts du vara bekant med Copilot-konceptet och ha goda kunskaper om hantering av Windows-baserade endpoints.

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra kurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Om kursledaren, Andreas Stenhall

Andreas Stenhall har legat i framkant av Microsofts tekniker och produkter när det gäller Windows under många års tid och är sedan 15 år tillbaka utsedd till Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Andreas är en mycket uppskattad föreläsare och instruktör och har tidigare talat på konferenser i både USA och Europa.

Detaljerad information


Kursen har detta innehåll:

  • Introduktion till Windows Copilot
  • Konfiguration av Copilot i företagsmiljöer
  • Säkerhet och integritet: Dataskydd - hur skyddas data i Windows Copilot?
  • Användningsfall och våra bästa tips och tricks hur du nyttjar Copilot på bästa sätt!
  • Avancerade användningsfall
  • Windows Copilot och framtiden 
  • Deltagarnas frågor och use cases

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post