Utbildningsformer

Ökade prestationskrav på organisationer och individer ställer också annorlunda krav på kompetensförsörjning och utbildningsform. Att komma ifrån arbetet under flera dagar är inte alltid en självklarhet. Vi har utökat våra utbildningsformer med flera flexibla koncept och lösningar under de senaste åren, allt för att passa både organisation och individ.

Vilken utbildningsform som passar bäst vid respektive tillfälle beror på flera faktorer exempelvis önskad effekt, storlek på grupp, geografisk spridning, ämnesområde eller kompetensnivå. Med vår erfarenhet kan vi guida er för att hitta utbildningsformen som passar just era specifika behov.

Learning Journeys inom Office 365

Learning Journeys inom Office 365

Med Learning Journeys inom Office 365 får kursdeltagaren tillgång till korta digitala lektioner som stöd för att repetera och tillämpa de viktigaste delarna av kursen.

LiveClass@home - utbildning närmare dig

LiveClass@home - utbildning närmare dig

LiveClass är en videokonferenslösning speciellt utformad för lärarledd interaktiv distansutbildning.

Flex - en kursdag i veckan

Flex - en kursdag i veckan

Vad passar dig bäst? Är du en person som vill göra allt på samma gång eller föredrar du kanske att lära under en längre tid? Flex är kurser uppdelade till en dag i veckan under flera veckors tid.

Addskills Online

Addskills Online

Ge företagets medarbetare tillgång till kunskap när de behöver den. Addskills Online är e-learning med ett uppdaterat pedagogiskt innehåll.

Anpassad företagsutbildning

Anpassad företagsutbildning

Du kanske vill göra djupdykningar inom ett specifikt område, har svårt att komma ifrån arbetet på våra vanliga kurstider eller vill ha en gemensam utbildning för en grupp personer på företaget.

Masterclass

Masterclass

En masterclass är en kurs på en mer avancerad nivå där du får lära dig en produkt eller ett ämne på djupet, under ledning av en internationellt erkänd expert inom området.

Klassrumsutbildning

Klassrumsutbildning

Det finns många sätt att ta till sig ny kunskap, men många tycker att det bästa sättet är att tillbringa tid i samma rum som en expert, med möjlighet att ställa frågor och diskutera med kursdeltagare.

E-learning

E-learning

En e-learning går du när det passar dig, när du behöver det och där du befinner dig, med full kontroll över din planering och full frihet att parera oförutsedda förändringar av dina förutsättningar.

Webinar

Webinar

Inspirerande lösningar på moderna utmaningar, tekniska nyheter eller nya grepp på klassiska scenarion.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post