Google

Google Education

Låt lärare och elev mötas för lektioner på distans via dator eller mobila enheter. Skolvärlden har speciella behov vid undervisning och samarbeten på distans som exempelvis möten i realtid och det virtuella klassrummet. Våra kurser ger er en bra grund för hur man gör det med gott resultat. Kurserna ger, både lärare och elev, kunskapen att hantera kursmaterial, arbetsuppgifter, inlämningsuppgifter och annat fil-material samlat för en klass.

Google Workspace

Ett modernt arbetssätt är viktigt för att du och din organisation ska arbeta effektivt. Det handlar exempelvis om att på ett smidigt sätt samarbeta och dela information. Google Workspace innehåller grundkomponenterna i den digitala arbetsplatsen.

Att ha en bra teknisk plattform är en förutsättning, men i slutändan är det ändå medarbetarnas kunskap och kompetens som avgör för hur väl er investering betalar sig. Med Addskills Online når ni kunskapen ni behöver. Tjänsten uppdateras också i takt med att Google släpper nya funktioner.

Antal användare Pris per år Pris per användare
1 1 495:- 1 495:-
30 28 800:- 960:-
100 49 051:- 491:-
500 102 903:- 206:-

Ovan ser du några prisexempel på samtliga kurser i Google Education och Google Workspace. Kontakta oss för offert om du beställer för 10 användare eller fler. Moms tillkommer.

Addskills E-learning

E-kurserna är skapade av pedagoger och ämnesexperter och består av filmer och frågor som på ett enkelt och roligt sätt stödjer din inlärning. Filmerna är normalt 3-7 minuter långa som ger ett sammanhang. Efter avsnitten finns frågor som hjälper användaren att kontrollera och befästa sina kunskaper. Med en smart sökfunktion kan man hoppa direkt där ämnet beskrivs eller se hela avsnittet. Du ser var du ligger i kursen och när den är avslutad får du ett personligt kursintyg.

De viktigaste komponenterna för att optimera inlärning är e-kursens upplägg, vilka exempel som belyser ämnet och hur dessa exempel presenteras. De delarna har Addskills utvecklat och förfinat sedan 1990, och sedan anpassat till online-formatet.


Addskills Online – Alla Googlekurser - E-learning

E-Learning
Kurskod AS9992
Pris 1495 Kr

Google Education för lärare

E-Learning
Kurskod AS9064
Pris 795 kr

Google Education för elever

E-Learning
Kurskod AS9065
Pris 795 Kr

Google Dokument – E-learning

E-Learning
Kurskod AS9066
Pris 795 Kr

Google Drive – E-learning

E-Learning
Kurskod AS9067
Pris 795 Kr

Google Kalkylark – E-learning

E-Learning
Kurskod AS9068
Pris 795 Kr

Google Mail och Kalender – E-learning

E-Learning
Kurskod AS9069
Pris 795 Kr

Google Presentationer – E-learning

E-Learning
Kurskod AS9070
Pris 795 Kr

Prova Addskills Online gratis i 7 dagar

Du förbinder dig inte att förlänga och kontot avslutas automatiskt om du inte beställer.

Genom att klicka på länken nedan så bekräftar jag att Cornerstone behandlar mina personuppgifter enligt gällande integritetspolicy.

Beställ ditt abonnemang nu!

Kontakta oss

Addskills Online

08-562 557 50

online@addskills.com

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post