Teams Education och Google Education i skolan

Låt lärare och elev mötas för lektioner på distans via dator eller mobila enheter. Skolvärlden har speciella behov vid undervisning och samarbeten på distans som exempelvis möten i realtid och det virtuella klassrummet. Våra kurser ger er en bra grund för hur man gör det med gott resultat. Kurserna ger, både lärare och elev, kunskapen att hantera kursmaterial, arbetsuppgifter, inlämningsuppgifter och annat fil-material samlat för en klass.

Vi har kurser för både Googles och Microsofts lösningar för skolvärlden

.

Antal användare Pris per år Pris per användare
1 795:- 795:-
30 14 850:- 495:-
100 22 000:- 220:-
500 47 500:- 95:-

Ovan ser du några prisexempel. Kontakta oss för offert om du beställer för 10 användare eller fler. Moms tillkommer.

Addskills E-learning

E-kursen är skapad av pedagoger och ämnesexperter och består av filmer och frågor som på ett enkelt och roligt sätt stödjer din inlärning. Filmerna är normalt 3–10 minuter långa som ger ett sammanhang. Efter avsnitten finns frågor som hjälper användaren att kontrollera och befästa sina kunskaper. Med en smart sökfunktion kan man hoppa direkt till där ämnet beskrivs eller se hela avsnittet. När man klarat hela kursen så kan man skriva ut ett personligt kursintyg.

De viktigaste komponenterna för att optimera inlärning är e-kursens upplägg, vilka exempel som belyser ämnet och hur dessa exempel presenteras. De delarna har Addskills utvecklat och förfinat sedan 1990, och sedan anpassat till online-formatet.

Aktuellt kursutbud


Google Education för lärare

E-Learning
Kurskod AS9064
Pris 795

Google Education för elever

E-Learning
Kurskod AS9065
Pris 795

Teams Education för elever

E-Learning
Kurskod AS9062
Pris 795 kr

Teams Education för lärare

E-Learning
Kurskod AS9061
Pris 795 kr

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post