Webinar

Webinar är ett utmärkt leveransformat vid kortare utbildningsinsatser till en större eller mindre grupp deltagare som då slipper resa för att ta del av innehållet. Innehållet kan anpassas efter önskemål och i samråd med oss. På så sätt förmedlas relevant information till respektive målgrupp.

Aktuella webinars

Windows 365 och Azure Virtual Desktop med Torbjörn Granheden

Windows 365 och Azure Virtual Desktop med Torbjörn Granheden

23 september 2021

Spara tid och pengar för hela organisationen genom att implementera en modern fjärrarbetsplats som låter medarbetarna jobba från varhelst de befinner sig, utan VPN.

Windows 11 First Look

Windows 11 First Look

05 oktober 2021

Kostnadsfritt webinar där våra Windows Desktop-experter Andreas Stenhall och Torbjörn Granheden kommer att dyka ner i vad Windows 11 har att erbjuda.

Windows Server 2022 - Vad är nytt?

Windows Server 2022 - Vad är nytt?

15 oktober 2021

Kostnadsfritt webinar där Jesper Nilsson från Langate dig en överblick av hur nyheterna i Windows Server 2022 påverkar dig och hur du snabbt kommer igång med den nya produkten!

Webinar lämpar sig mycket bra som utbildningsform vid utrullningar av system och applikationer i en hel organisation. Utbildningsformen är ett effektivt sätt att nå ut till hela organisationen och skapa förståelse och engagemang inför en förändring.

Ett webinar kan jämföras med ett seminarium som vi sänder live. Det möjliggör för deltagare att ansluta oavsett plats. För att ansluta krävs enbart en stabil uppkoppling via internet och en modern webbläsare. Under webinaret finns även möjlighet att via chattfunktion ställa frågor till föreläsaren. Längden på ett webinar är typiskt 30-90 minuter.

Exempel på webinar som vi genomfört:

  • Nyheter inom Office 365
  • Att arbeta med Teams
  • Kommunicera via Outlook
  • Nyheter inom Windows 10 för supporttekniker
  • Vad innebär ITIL v4

Se tidigare webinars igen

Lean Portföljhantering

Lean Portföljhantering

Vad vet du om Lean portföljhantering (Lean Portfolio Management)? Varför behöver vi Lean portföljhantering? Se vårt populära webinar om ämnet här!

Värdeströmmar - ett viktigt koncept för din Lean-Agila transformation

Värdeströmmar - ett viktigt koncept för din Lean-Agila transformation

Vad vet du om agila värdeströmmar? Se vårt populära webinar med Ola Gedenryd och Jörgen Karlsson.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post