Cybersäkerhet 2024 ur hackerns perspektiv - Nya risker och prioriteringar med Paula Januszkiewicz

Nytt år, nya vägar in i er miljö. Det är åter igen dags att omvärdera de prioriteringar som görs för att säkra våra IT-miljöer. Hackern leder utvecklingen och vi andra gör vårt bästa för att parera strömmen av nya grepp och sårbarheter. Paula Januszkiewicz, världskändis inom cybersäkerhet och penetrationstestning, presenterar de senaste trenderna och lösningarna.


Cybertransformationen ger bättre effektivitet - Inte bara för organisationen utan tyvärr även för hackare. Under de senaste tumultartade åren har investeringarna i den digitala transformationen ökat, med företag över hela världen som introducerar ny teknik, nya tillvägagångssätt och sociala förändringar. När mer data än någonsin läggs online är cybersäkerhet nu en stor utmaning för såväl myndigheter som företag av alla storlekar. Hackare kan genom detta utnyttja sårbarheter i infrastrukturen med ännu större skärpa än tidigare.

Eftersom de ekonomiska, operativa, juridiska och PR-mässiga konsekvenserna av att försumma cybersäkerhetsrisker kan vara betydande, behöver välkända analys- och skyddsmetoder utvecklas och kompletteras.

Se risker och potential

Under denna presentation kommer de allvarligaste riskerna inför 2024 att utforskas och förklaras. Paula Januszkiewicz visar hur hackare och cyberbrottslingar identifierar och utnyttjar hot med de senaste teknikerna, och hur du själv kan upptäcka dem med ditt övervakningssystem för att parera och förhindra dem i framtiden. Du kommer också att få prov på de mest avancerade nätfiskeattackerna, tekniker för stöld av autentiseringsuppgifter, metoder för distribution av ransomware och sätt att få tillgång till leverantörskontrollerade system. Angreppsmetoder presenteras tillsammans med vår väg framåt, bestående av både proaktiva och operativa medel.

Webinaret är på engelska. 

*Integritetspolicy

Webinar: Cybersäkerhet 2024 ur hackerns perspektiv - Nya risker och prioriteringar

Paula Januszkiewicz

Paula Januszkiewicz är grundare av och CEO för det internationellt välrenommerade IT-säkerhetsföretaget Cqure. Hon är ett välkänt namn inom cybersäkerhet och penetrationstest, och även bland de hetaste namnen på de större IT-säkerhetskonferenserna världen över.
Paula är medlem i Technical Advisory Board vid Royal Bank of Scotland/Natwest. Hon håller keynotes och workshops på de största världskonferenserna som RSA, Black Hat eller GISEC och har flera gånger rankats som Number One Speaker på Microsoft Ignite och Black Hat Conference.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post