Lean Portföljhantering

Vad vet du om Lean portföljhantering (Lean Portfolio Management)? Varför det är viktigare och viktigare för hela organisationen att vara agil, inklusive ledningen?

Den 16 juni bjuder vi in till vårens tredje och sista kostnadsfria webinar om Business Agility. 

Det här webinaret har ägt rum.

Det här är det tredje av tre interaktiva webinar under våren.

Ur innehållet

  •  Varför behöver vi Lean portföljhantering?
  • Varför behöver vi gå från en portfölj av projekt till en portfölj av värdeströmmar?
  • Vad är Lean Portföljhantering och vilka är komponenterna?
  • Vilka är de största vinsterna?
  • Hur kan vi skapa agilitet med Lean Portföljhantering?
  • Diskussionsövning
  • Frågor och svar

Dagens talare

Under webinariet kommer två av Sveriges främsta profiler guida dig i allt du behöver veta om Business Agility. Ola Gedenryd (SPCT) som hjälpt till att utveckla den senaste versionen av SAFe – Scaled Agile Framework 5.1. och SPC Jörgen Karlsson med lång erfarenhet av ett flertal stora transformationer i nationella och internationella verksamheter.
Ola Gedenryd

Ola är en passionerad Lean-Agile-ledare med beprövad expertis inom SAFe och är en av få i världen som lyckats få den högsta nivån av certifiering, SPCT.  

Ola har 15 års erfarenhet av att installera och driva Scaled Agile-implementeringar i utmanande internationella miljöer. Fokus har ständigt varit att hjälpa människor och deras organisationer att lyckas bli bätte genom coachning, mentorskap och utbildning kring SAFe.  

Ola har globalt utbildat mer än 1500 personer i olika SAFe-utbildningar och har erfarenhet av nästan alla kurser från Scaled Agile inklusive "Train the Trainers" i "Implementing SAFe". 

Som aktiv bidragsgivare till utvecklingen av SAFe och det globala samhället kan Ola dela med sig av unik kunskap.

Jörgen Karlsson

Jörgen Karlsson (SPC, SAFe Program Consultant) har mer än 25 års erfarenhet av mjukvaruutveckling i olika ledande positioner som kräver Agile, Lean, projektledning, affärsutveckling, förändringshantering och coaching färdigheter. 

Jörgen har stor erfarenhet av ett flertal stora agila transformation och har utbildat mer än 1500 elever inom SAFe och annan Agil utbildning.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post