Så går du passwordless i Microsoft-världen​​​​​​​​​​​​​​

Att göra sig av med lösenorden höjer inte bara säkerheten utan kan även göra livet enklare för era användare samtidigt som det reducerar kostnader för minskade supportärenden. Att gå passwordless är det naturliga steget att ta med tanke på de cyberhot som ständigt lurar runt hörnet.

Två av våra vassaste kursledare, Andreas Stenhall och Torbjörn Granheden på Coligo, berättar om bakgrund, tekniker och vinster du kan göra genom att ta steget från lösenord för din Microsoft-infrastruktur.

Tid: Den 31 maj kl 09:00-10:30
Plats: Zoom
Pris: Kostnadsfritt
Talare: Andreas Stenhall & Torbjörn Granheden

Fokus under webinaret ligger på:

  • Problematiken med lösenord
  • Lösningar och alternativ – svaga och starkare former av multifaktorautentisering (MFA)
  • Windows Hello for Business, FIDO2-nycklar, Authenticator phone sign-in och certifikat i en modern värld
  • Temporary Access Pass som en del i on-boarding av nya användare.
  • Azure AD-konfigurationen för passwordless-alternativ.
  • Single sign-on till on premises-resurser
  • Hur du informerar användarna

Plus, som vanligt, demos, frågor och svar

Andreas Stenhall

Andreas Stenhall har legat i framkant av Microsofts tekniker och produkter när det gäller Windows under många års tid och är sedan 14 år tillbaka utsedd till Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Andreas är en mycket uppskattad föreläsare och instruktör och har tidigare talat på konferenser i både USA och Europa.

Torbjörn Granheden

Torbjörn Granheden, En Jedi med en fantastisk förmåga att lösa problem genom att bara vara närvarande. Konsult inom Microsoft 365, Office 365, Windows 365 och Enterprise Mobility and Security. Efter mer än 20 år Microsoft Certified Trainer (MCT) är han nu även utsedd till Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Investerar hårt i att ha expertis i det allra senaste, Älskar att testa nya produkter och tjänster som kommer till marknaden och har varit involverad i många TAP- och Beta-program genom åren.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post