Windows 11 22H2, den andra releasen av Windows 11 är här - med Andreas Stenhall & Torbjörn Granheden 

 

Windows 11 22H2

På två timmar går vi igenom alla nyheter i Windows 11 22H2 med fokus på det som är relevant och bra att känna till för alla företag och organisationer. Andreas Stenhall och Torbjörn Granheden från Coligo, mångåriga och namnkunniga experter inom Windows-klienter och management-lösningar, tar dig igenom höjdpunkterna.

När: 19 oktober 09:00-11:00
Plats: Zoom
Pris: Kostnadsfritt

Fokus kommer ligga på:
  • Deployment – Så får du ut Windows 11 22H2 till dina användare

  • Användargränssnittet - Många nyheter + våra personliga favoriter

  • Applikationshantering på nya smarta sätt med sprillans nya funktioner

  • Säkerhet - Nya säkerhetsfunktioner och förbättringar

  • Hantering - Nya GPO:er och MDM-inställningar.

  • Windows 365 + Azure Virtual Desktop ❤️ Windows 11 22H2

Webinaret hålls av:

Andreas Stenhall

Andreas Stenhall har legat i framkant av Microsofts tekniker och produkter när det gäller Windows under många års tid och är sedan 14 år tillbaka utsedd till Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Andreas är en mycket uppskattad föreläsare och instruktör och har tidigare talat på konferenser i både USA och Europa.

Torbjörn Granheden

Torbjörn Granheden, En Jedi med en fantastisk förmåga att lösa problem genom att bara vara närvarande. Konsult inom Microsoft 365, Office 365, Windows 365 och Enterprise Mobility and Security. Efter mer än 20 år Microsoft Certified Trainer (MCT) är han nu även utsedd till Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Investerar hårt i att ha expertis i det allra senaste, Älskar att testa nya produkter och tjänster som kommer till marknaden och har varit involverad i många TAP- och Beta-program genom åren.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post