Moderna arbetssätt med Office 365

Den digitala arbetsplatsen innebär en rad fördelar, såsom enklare och bättre samarbete, nöjdare och mer produktiva medarbetare, mobilitet, ökat engagemang och bättre kunskapsdelning.

För många handlar den digitala arbetsplatsen främst om verktygen i Office 365, som både inkluderar de klassiska officeprogrammen Word, Excel med flera och de nyare applikationerna för fildelning och kommunikation, d.v.s. SharePoint, Skype, Outlook, OneDrive, Planner, Teams med flera. Office 365 erbjuder massor av funktioner och tjänster, men ett lyckat införande handlar om mycket mer än en fungerande IT-lösning. För att få ut maximal effekt krävs både kunskap och förändrade arbetssätt.

Företagsutbildningar med många komponenter

Vi har stor vana av att ordna företagsutbildningar i samband med införande av Office 365. Vi brukar kombinera olika utbildningsformer för bästa effekt. Webinar är ett tidseffektivt sätt att utbilda och informera, där man kan delta från valfri plats. Seminarier, där man träffar kursledaren och kan ställa frågor och diskutera, är ett annat populärt sätt. För dem som behöver mer djupgående kunskaper är traditionell lärarledd utbildning ofta lämpligt. Vi har också online-utbildning, för lärande när man har tid och lust.

Anpassat till din organisation

Vi genomför utbildningarna så att medarbetarna lär sig hur det ser ut i den egna miljön, i stället för att visa en standardlösning. På så vis får man ett större igenkännande och slipper att se eventuella funktioner som inte är tillgängliga. Utbildningarna kan också innefatta interna säkerhetsföreskrifter och policies, till exempel för hantering av personuppgifter och känslig information.

Schemalagd utbildning


SharePoint Online - Samarbeta och dela information

SharePoint Online - Samarbeta och dela information

Denna utbildning i SharePoint vänder sig till dig som använder SharePoint-webbplatser för att dela dokument och annan information eller som kommer att anpassa listor och vyer på dessa webbplatser.

SharePoint Online för redaktörer

SharePoint Online för redaktörer

Denna tvådagars SharePoint-kurs riktar sig till dig som ska ansvara för och underhålla struktur och innehåll i en SharePoint-sajt.

Samarbeta effektivare med Microsoft OneNote

Samarbeta effektivare med Microsoft OneNote

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om hur man kan lagra och dela information på ett och samma lättåtkomliga ställe.

Samarbeta smartare med Microsoft Teams

Samarbeta smartare med Microsoft Teams

Microsoft Teams har snabbt blivit en populär samarbetsplattform, där man kan samla och samarbeta kring alla filer, diskussioner, information och anteckningar på ett enda ställe.

Kontakta oss för mer information

Låter detta intressant för dig och din organisation? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att införa nya moderna arbetssätt och förbättra samarbetet mellan kollegor.

Kontakta oss

Kundtjänst

08-562 557 00

info@cornerstone.se

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post