Ledarskap och team

Att vi lever i en tid som kännetecknas av förändring det vet alla men hur vi hanterar omställningar och människor genom vårt ledarskap och teamarbete är inte lika självklart. Det är en stor utmaning och kommer vara direkt avgörande för många verksamheter framöver. Här ger vi dig som ledare, er som team och verksamhet möjligheten att rusta er för framtiden med nya insikter och verktyg förmedlade på olika sätt.

För oss handlar ledarskap och teamarbete om att få människor att må bra, känna trygghet och motivation, växa, kommunicera, samverka och därigenom leverera och uppnå önskade värden. Det är en dynamisk utvecklingsprocess, en följd av förmågan att förstå och hantera oss själva och varandra, ett samspel mellan olika individer och grupper som befinner sig i olika situationer och under ständig förändring.

Tänk dig att du sitter i en bil, som är bara din, och du ska ge dig ut på en resa. Det är du som bestämmer vart du ska åka och vilken väg du ska ta. Det är också du som vet när du behöver tanka och fylla på för att ha energin ändå fram till målet. Under resans gång så kommer du att stöta på en del gupp i vägen och olika vägbyggen. Du får då hitta en annan väg eller tillfälligt sakta in för att ta dig över.

Hälsostrategiska ledare och verksamheter som jobbar aktivt med företagshälsovård vinner i längden. Har du viljan, orken och förmågan att vara en hälsostrategisk ledare ”här och nu” och framåt?

Under mina många år ute bland organisationer har jag kommit fram till två nyckelkompetenser som möjliggör ett kommunikativt ledarskap – kommunikation och emotionell intelligens. Man talar om detta som två olika kompetenser och ändå är de så sammankopplade.

Motivation på arbetsplatsen är ett måste. Efter att ha jobbat med det de senaste 20 åren är det, för mig, tydligare än någonsin. Motivationen gör att vi får ut den energi och kraft vi behöver för att må bra, känna lycka och arbeta effektivt.

Relaterade kurser


Kommunikativt ledarskap

Längd 2 dagar
Kurskod AK321
Pris 14950 kr

Leda på distans

Längd 2 dagar
Kurskod AK319
Pris 13950 kr

Självledarskap

Längd 2 dagar
Kurskod AK318
Pris 13950 kr

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post