Användarutbildning

Den digitala arbetsplatsen förändrar hur vi samarbetar och delar information. Låt oss hjälpa dig och din organisation att arbeta effektivt med kontorsprogrammen och hitta smarta sätt att samarbeta och kommunicera.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren Excel-användare, har vi samlat allt du behöver för att förbättra dina kalkylbladsfärdigheter och effektivisera ditt arbete

Ämnesexperten Joachim visar hur den nya funktionen i Microsoft Teams öppnar upp nya möjligheter i kanalerna.

Lär dig hur man använder live undertext i ett Microsoft-Teams möte

Lär dig hur man skapar rubriker och innehållsförteckning i Microsoft Word

Lär dig hur du skapar sidnumrering enkelt i Microsoft Word. 

Minska klickande genom att använda kortkommandon när du arbetar i Microsoft Teams. 

Ämnesexperten Joachim visar hur du i Microsoft Teams kan konvertera en konversation till en uppgift i Planner. 

Vår expert inom Microsoft Teams Joachim Clasberg visar hur ni samlar era möten i en kanal för att enkelt komma åt till exempel filer, deltagarrapporter och anteckningar.

Vår ämnesexpert Joachim visar hur du gör dig redo för semestern genom att stänga av den automatiska hämtningen av e-post i din telefon.

Sitter du med de där sista förberedelserna inför semestern? Låt vår ämnesexpert Joachim visa hur du snabbt och enkelt ställer in autosvar i Teams och Outlook!

Effektivisera ditt arbete i Microsoft Teams och Outlook. Här får du tio smarta tips!

De nyare applikationerna för samarbete och kommunikation i Microsoft 365, såsom Teams, SharePoint och OneDrive, gör det möjligt att digitalisera arbetsplatsen, med ökad produktivitet, förbättra samarbetet, skapa större engagemang och minskat resandet som resultat.

Self-service BI – att användarna själva ges möjlighet att analysera data och ta fram sina egna beslutsunderlag – är en tydlig trend de senaste åren.

Den digitala arbetsplatsen innebär en rad fördelar, såsom enklare och bättre samarbete, nöjdare och mer produktiva medarbetare, mobilitet, ökat engagemang och bättre kunskapsdelning.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post