Account manager göteborg.jpgVi söker en Account Manager till vårt kontor i Göteborg


Är du IT intresserad och en stjärna på långsiktiga kundrelationer? Då har vi en mycket intressant säljtjänst på vårt kontor i Göteborg. Vi söker nu en Account Managers som tillsammans med vår AM ska utveckla befintliga portfölj samt bryta ny mark.

Om tjänsten

I din roll som Account Manager kommer du få ta över en välskött portfölj som blir din uppgift att förvalta och utveckla. Du träffar både nya och befintliga kunder och genomför kort och långsiktig behovsanalys för att utveckla kundresan i vårt erbjudande. Våra kunder finns i både den privata och offentliga sektorn. Cornerstone's målsättning är att vara bäst i Sverige på kompetens. Vi lyckas med det genom att skapa tillit för varandra och ta ansvar för det vi gör. Det gör att vi har kul, utvecklas och tillsammans skapar förutsättningar för människor och organisationer att växa och utvecklas.

Din profil

För att lyckas hos oss har du jobbat med försäljning i minst tre år med dokumenterat goda resultat. Du behärskar konsultativ försäljning och är van att röra dig i olika miljöer. Vi ser gärna att du är van att jobba med social selling samt har vana av andra digitala arbetssätt. Då våra säljprocesser i vissa fall är långa är det nödvändigt att vara tålmodig och ihärdig. Du kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska.

Du behöver även besitta nedan egenskaper.

-Kommunikativ
-Strukturerad
-Resultatdriven
-Relationsbyggande
-En väl fungerande moralisk kompass


Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och deras rekryteringsspecialister Bengt Lööw bengt.loow@dreamwork.se och Tobias Lindberg tobias.lindberg@dreamwork.se

 

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post