Frukostseminarium: Personlig Ledarträning - gå från godkänt till excellent

25 november - MALMÖ, 9 december - GÖTEBORG, 10 december - STOCKHOLM

Att utvecklas som ledare är inte alltid så enkelt som vi skulle vilja. Det krävs mer än att vi tar oss tid till utbildning, reflektion och eftertanke - Vi behöver konkretisera det som behöver utvecklas och gå från tanke till handling till att vi har en ny vana.

Välkommen till Cornerstones kostnadsfria frukostseminarium och lyssna på hur ett praktiskt inriktat personligt ledarträningsprogram kan hjälpa dig i din utveckling, som ledare och som människa, i de olika roller du har. Programmet har därmed direkt positiv inverkan på din verksamhet. Det kan även vara så att du har ett utvecklingsansvar för medarbetare och funderar på hur de kan utvecklas med den här typen av program.

Vi berättar om modeller för förändring som har visat sig framgångsrika för miljoner av människor. Seminariet rymmer även en genomgång av verktyg som har utvecklats av ledare från hela världen och prövats om och om igen.

Välkommen att inspireras på någon av våra orter nedan då du träffar våra utbildare som genomför dessa program:

25 november: Malmö, Norra Vallgatan 100
9 december: Göteborg, Västra Hamngatan 12
10 december: Stockholm, Svärdvägen 3A, Danderyd

Frukostseminarier

Datum:
25 november - Malmö
9 december - Göteborg
10 december - Stockholm

Tid: 08:30-10:00

Plats: Cornerstone

Pris: Kostnadsfritt

Softskills

Ledarskaps- och projektorienterade utbildningar

Cornerstone har ett brett utbud av utbildningar inom Softskills. Välj bland kurser inom Affärsmannaskap, Kommunikation, Förändringsledning, ITIL, Ledarskap och Projektledning.