Sharepoint-utbildning

SharePoint - Kurser och utbildning

SharePoint är ett användbart verktyg för organisationer som vill skapa en samarbetsplattform. Från vilken enhet som helst kan du dela, ordna, lagra och få åtkomst till den information du behöver. Det är en produkt med många utvecklingsmöjligheter och våra kurser syftar till att du som projektledare, redaktör, beställare, säljare eller utvecklare ska få full insikt i hur SharePoint kan användas, nyttjas och utvecklas. Vi erbjuder auktoriserade utbildningar inom Microsoft SharePoint 2016 och 2013, samt kurser framtagna av fristående experter. En av våra mest populära kurser är Creating No-code SharePoint solutions for Office 365 & on-premise där du, utan att skriva kod, får lära dig hur du får ut så mycket som möjligt av SharePoint. Vi har introduktionskurser för nybörjare och avancerade kurser för dig som arbetar som professionell utvecklare som till exempel ska utföra avancerad systemutveckling för SharePoint-produkter. Anmäl dig till en av våra kurser i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping eller Umeå alternativt via Liveclass.

Kurskarta

Hur hänger kurserna ihop? Öppnas i nytt fönster

Funderar du på var du ska börja? Här kan du se hur utbildningarna inom SharePoint hänger ihop och vilken utbildning passar för just din roll.

Kurser inom SharePoint

Filtrera:

Ämnen Rensa

Kurs för Rensa

Kursort

Jag är klar

Implementing SharePoint 2019 Infrastructure and Service Applications

3 dagar

26450 kr

Kod: MMS-301T1

Datum: Kursen hålls på begäran

Under den här kursen lär du dig att implementera SharePoint 2019. Kursen behandlar hur du planerar för och konfigurerar autentisering och säkerhet i en on premise-miljö, samt hur du hanterar innehåll enligt en modern informationsarkitektur. Läs mer