Microsoft Viva - Employee Experience Platform

Kurskod MMS-080

Microsoft Viva - Employee Experience Platform

Lär dig använda Microsoft Viva till att föra samman människor för en optimal medarbetarupplevelse som möjliggör för organisationen att förbättra produktiviteten, utveckla ett empatiskt ledarskap och förändra hur medarbetarna känner för sitt arbete.

Pris
11450 kr (exklusive moms)
Längd
1 dag
Ort och datum
Hålls på begäran

Kursen hålls på begäran

Kontakta oss för mer information.

Telefon: 08-562 557 50 
E-post: kursbokning@cornerstone.se

Bemöts människor i din organisation idag väl, eller försummas deras behov? Är dina team inriktade på mål med en känsla av syfte? Driver du de affärsresultat du behöver?

Microsoft Viva tillhandahåller infrastrukturen för att skapa den kultur av förtroende, samarbete, välbefinnande och aktivt lyssnande organisationen strävar efter.


Målgrupp och förkunskaper

Kursen är utformad för dig som är intresserad av medarbetarupplevelser eller Microsoft Viva och vill lära dig bedöma, planera, strategisera, designa och hantera digitala medarbetarupplevelser med Microsoft Viva, Microsoft Teams, SharePoint och Power Platform. I en sådan roll samarbetar du typiskt med flera team för att utstaka, designa och implementera nya digitala medarbetarupplevelser.

För att hänga med i kursens tempo och tillgodogöra dig dess innehåll förväntas du som deltagare ha en grundläggande förståelse för Microsofts teknologier inklusive Microsoft 365, Teams, SharePoint och en förståelse för Microsoft Viva-funktionalitet och möjligheter. Deltagare besitter ofta erfarenhet av en eller flera av följande discipliner: HR, personalutveckling, förändringsledning, informationsteknik eller kulturutveckling.

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra kurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Lärdomar och mål

Den här utbildningen ger dig en omfattande översikt av såväl Microsoft Viva som Microsoft 365, Teams och SharePoint. Det täcker hur du identifierar krav för att designa upplevelser för anställdas introduktion, karriär- och kompetensutveckling, belöningar och erkännande, kompensation och förmåner, anställdas välbefinnande och i längden att behålla medarbetarna.

Den kommer också att täcka hur man designar lösningar för att möta dessa krav, och hur man samarbetar med ledande befattningshavare, HR, IT, förändringsledning samt lärande- och organisationsutvecklingsavdelningar. Slutligen kommer den att täcka hur organisationen kontinuerligt kan förbättra medarbetarens upplevelser baserat på datadrivna insikter och feedback.

Detaljerad information


Kursmaterialet är på engelska, med detta innehåll:

  • Design digital employee experiences
  • Introduction to the Microsoft Viva suite
  • Introduction to Viva Connections
  • Plan for Viva Connections
  • Design skilling and growth experiences with Viva Learning
  • Guided Project - Create featured set of content in Viva Learning
  • Design productivity and wellbeing experiences with Viva Insights

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post