ITIL® 4 Specialist - Sustainability in Digital & IT

Kurskod AK6422

ITIL® 4 Specialist - Sustainability in Digital & IT

Denna kurs behandlar de praktiska färdigheter du behöver för att leverera värde genom hållbarhet. Den utforskar hur en serviceorganisation kan hantera hållbarhetsutmaningar gällande deras digitala och IT-relaterade strategier och taktik.

Pris
28950 kr (exklusive moms)
Längd
3 dagar
Ort och datum
21 aug
Live Online
13 nov
Live Online
25 feb
Live Online

Boka utbildning

Med hjälp av ITIL-koncept, aktiviteter, övningar och exempel får du relevant kunskap för att klara ITIL® 4 Specialist: Sustainability in Digital and IT-certifieringsexamen.

Kursen fokuserar på IT och digitalt stödda tjänsters roll i miljön samtidigt som den utforskar möjligheter att positivt påverka detta genom att anta och driva hållbart och etiskt beteende och ett tänkesätt som går utöver individer och påverkar på organisationsnivå.

Kompetenskort

Det angivna priset består av kursplatsen plus 5500:- för det obligatoriska certifieringstestet. Cornerstone Kompetenskort kan användas för betalning av själva kursplatsen, mot en tilläggsbetalning för testet.

Cornerstone Group AB is a PeopleCert® Accredited Training Organization (ATO) for the ITIL courses.


Målgrupp och förkunskaper

Den här kursen vänder sig till alla som vill lyfta sin organisation till att börja leverera värde genom hållbara metoder.

Kursen är framtagen som en specialisering för den som kan grunderna i ITIL 4. För att hänga med i kursens tempo och kunna tillgodogöra dig dess innehåll rekommenderar vi att du innan kursen besitter en ITIL Foundation-cerifiering eller har motsvarande kunskaper. Till detta rekommenderar vi vår kurs ITIL 4 Foundation.

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra kurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Certifiering

En certifieringsvoucher ingår i kursavgiften. Kursen är utformad för att möjliggöra att du skriver testet direkt efter kurs, men du avgör själv när du bokar det. För att skriva certifieringen behöver du vara certifierad på ITIL 4 Foundation.

Detaljerad information


Kursmaterialet är på engelska, med detta innehåll:

  • Key Concepts Of Sustainability
  • The Sustainability Vision
  • Sustainability Assessments
  • Sustainability Objectives
  • Bridge the Gap
  • Actions
  • Measurements and Reporting
  • Continuous Improvement

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post