Microsoft Defender for Office 365 - E-mail Security Management

Kurskod TSS-208

Microsoft Defender for Office 365 - E-mail Security Management

Upptäck hur du kan skydda din organisation mot e-posthot med Microsoft Defender för Office 365. Denna halvdagskurs täcker grundläggande skyddsfunktioner, hotutforskning och identifiering, samt hur du kan hantera hot i e-post, länkar och filbilagor.

Pris
4850 kr (exklusive moms)
Kursform
På plats eller LiveClass

Leveransformer kan variera beroende på ort och datum.

På plats innebär att kursen hålls i klassrum. Läs mer här.
LiveClass innebär att kursen hålls som en lärarledd interaktiv onlineutbildning. Läs mer här.

Längd
En halvdag, från kl 13
Ort och datum
27 sep
Live Online

Boka utbildning

Kursen ingår i vår Skillup Series och består av kursledarens föreläsningar och demonstrationer i en Microsoft 365- och Windows-baserad miljö. Demonstrationerna är lättöverskådliga och det kommer att finnas möjligheter att ställa frågor. Du kan via en trial-licens i Microsoft 365 pröva vissa av de handgrepp som kursledaren förevisar.


Målgrupp och förkunskaper

Kursen är framtagen för IT-tekniker och administratörer med ansvar för en Microsoft 365-miljö och dess messaging-tjänster.

För att delta i kursen behöver du grundläggande kunskaper i den tekniska aspekten på Office 365, samt grundläggande kunskaper i Windows- och AD-baserade nätverk och Microsoft Exchange-teknologier.

Till detta rekommenderar vi dessa kurser:

För att alltid hålla en hög kvalitet på våra teknikkurser använder vi både engelsk- och svensktalande experter som kursledare.

Om kursledaren: Jörgen Hjärtenflo

Jörgen är Azure & Microsoft 365 Solution Architect på IT-konsultföretaget Langate, specialiserad på Microsofts molnteknologier när det gäller arkitektur, migrering, implementering, hantering och samarbete för företag och myndigheter. Jörgen håller ofta utbildning på Cornerstone, är Microsoft Certified Trainer (MCT) sedan 2000 och en Microsoft Partner Trainer sedan 2015. När Jörgen inte ger utbildning genomför han praktiska konsulttjänster och workshops samt utvecklar kursmaterial.

Upplev Cornerstone Skillup Series

Vi har samlat några av de främsta experterna och tagit fram ett antal
halvdagsutbildningar inom relevanta och aktuella ämnen. Serien är anpassad för dig
som ofta har en fullbokad kalender men vill fortsätta att utvecklas. Utbildningarna
levereras digitalt.

Få inspiration & nyheter från oss

Jag godkänner att Cornerstone skickar mig nyheter via e-post