Instruktörer

Vi har Sveriges vassaste pedagoger och tar även ofta in internationella experter för att leverera våra teknikutbildningar. Deras förmåga till att stärka våra kunders kompetens baseras på lång praktisk erfarenhet, best practise, studier och forskning. Bland oss finns många som fått unika utmärkelser för sin expertis och pedagogik. T.ex. Microsoft Most Valuable Professional, (MVP) en titel Microsoft är mycket restriktiva med att dela ut. Pedagogiken utgår ifrån att alla tar till sig kunskap på olika sätt. Till exempel genom att se, lyssna, göra och reflektera. Därför varvas lärandet med teoretiska genomgångar med praktiska exempel, övningar och reflektion som sker på individuell nivå, i mindre och större grupper.

Alan Smith

Alan Smith är en senior Azure-utvecklare, mentor, utbildare och evengelist. Han är en populär föreläsare och innehar titeln Microsoft Most Valuable Professional sedan över tio år tillbaka.

Anders Olsson

Anders har jobbat inom IT-säkerhet i över 10 år och är känd för sin expertis att bygga skräddarsydda säkerhetslösning baserad på Microsofts tekniker.

Christian Weyer

Christian Weyer är en välkänd auktoritet inom design och implementation av distribuerad applikationsarkitektur, inte minst inom .Net-sfären.

Clas Nachmanson

Clas Nachmanson har civilingenjörbakgrund, men har även studerat på lärarhögskolan. Trots sin breda tekniska kompetens, med erfarenheter från bl.a. industrin och mjukvaruutveckling, har han de senaste åren valt att helt specialisera sig på Microsoftbaserade nätverk och serverprodukter.

Daniel Bugday

Daniel Bugday har arbetat inom områdena webb, portaler, internet, databaser och utveckling sedan mitten på 90-talet. Hans specialiteter är inom utveckling, utvärdering och rådgivning av innehållshantering, webbportaler och samarbetstjänster.